Gaggia ANIMA Classic automata kávéfőző gép

225.000 Ft (nettó 177.165 Ft)

Kategória:

Leírás

Az Espresso szellemisége – A Gaggia szellemisége, a hagyomány, a több mint 85 éves tradíció és tapasztalatok, együttesen egy kávéfőzőben testesültek meg. Vigye otthonába, cégébe a profi baristák tudását, ezzel az innovatív és teljesen automata kávéfőző géppel, amely lehetővé teszi, hogy újra felfedezze az olasz eszpresszók hangulatát, minden egyes napon.

A presszókávé csak egy érintés. Az elegáns vonalvezetésnek, a számos acélból kialakított részletnek köszönhetően ez a készülék az érzékek élvezetét szolgálja. Segítségével személyre szabott eszpresszót készíthet, nap mint nap az otthonában, egy gombnyomással. Egy eszpresszó “per favore”! Nincs több várakozás, a cappuccino vagy a latte macchiato egy pillanat alatt elkészül, mindössze egyetlen gombnyomással.

A készülék számos technológiai újítást tartalmaz. Az egyszerű és intuitív programozási menüben személyre szabhatja a választható italokat: az adagonkénti kávéfelhasználást, a kávéital hőmérsékletét, a kávé és / vagy tej hosszúságát, és az előáztatási funkciót. Egyszerű karbantartás: Minden felhasználó által takarítandó elem könnyen eltávolítható és elmosható. A gép automatikusan öblít indításakor és kikapcsoláskor. A tejkancsó minden használat után tisztítható, az egyedülálló öntisztító rendszer segítségével, mely egy érintéssel futtatható. Folyamatos terhelhetősége napi 30 kávé (egy feltöltéssel kb. 15-20 adag kávéital készíthető)

Műszaki adatok: Áramfelvétel 230V 50Hz 1850W – “A” osztályú energia felhasználás (készenléti módban < 1W/h) – Vízpumpa nyomása 15 bar – Központi egység Kivehető – Elektronikus vezérlő panel – 2″-os grafikus kijelző (premium White- több mint 30 piktogram kijelzéssel) + 6 funkcióválasztó gombbal – Kazán anyaga Rozsdamentes acél – Kiemelhető víztartály, melynek űrtartalma 1,8 l – Szemes kávé tartály űrtartalma 500g – Kerámia őrlőkések – Kávéfelhasználás /adag 7-10,5g – Őrlésfinomság állítás 5 szintű választás – Gaggia Adaptiv rendszer – Optidose – A készülék szemes és őrölt kávéból készít kávéitalokat – Előáztatásos kávékészítés – Gyors gőz – Rapid Steam Kivehető Zaccfiók – Zaccfiók befogadóképessége 15 zaccpogácsa – Forró víz/gőz adagolás – Cappuccino tartozék: Tejkancsó – Kávéadagolás 1 v. 2 adag egyszerre – ifolyófej állítható H. 110-150 mm – Öblítési funkció – Automatikus átmosó program – Vízkőtelenítő program – Vízlágyító szűrő, cserélhető – Készülék előlap Rozsdamentes acél – Méretek Sz*Ma*Mé [cm] 22,1×38,6×43,0 – Súly 8 kg – Szín: Inox/Fekete