Bemutatkozás

Cégünk 1997 óta foglalkozik kávé és tea nagykereskedelemmel.

Az utóbbi időkben a Tchibo Coffee Service GmbH máshol nem kapható termékei mellett az olasz Le Piantagioni kávámanufaktúra disztribútorává váltunk, emellett a private label vonalon a közkedvelt Laurino Rossi márkanév alatt kézműves minőségű kávékat értékesítjük.

Választékunkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen a legmagasabb szintű elvárásoknak, és bárki megtalálja az elképzeléseit, legyen az akár egy kávézó, étterem, szálloda vagy akár dohánybolt.

Az utóbbi években a mindent átfogó szállodai kiszolgálásra fókuszáltunk:

Igyekszünk a legmagasabb igényeket kielégíteni a legújabb WMF professzionális reggeliztető gépek mellett teljes körű lobby bár felszerelésig, ami 2-3 csoportos tradicionális kávéfőzőket+ Fiorenzato vagy Quamar darálókat jelent, a szobai bekészítésen át a reggeliztető teákig, a szobai kávéfőzőkig mindent lefed.

Választékunk sehol máshol nem kapható, magas minőségű terméket takar, amit teljes körű kiszolgálás esetén jelentős kedvezménnyel kínálunk.

Legutóbb a dohányboltok, és pékségek, vállalatok számára kínálunk teljes körű szolgáltatást:

Háromféle brand-et kínálunk márkázott fedeles papírpoharakkal, cukor+tejszínnel, amit opcionálisan rengeteg plussz szolgáltatással kiegészítünk (ízesítő szirupok, kekszek, édesítők) igény szerint.

Nálunk magától értetődően díjtalan szervizzel és kiszállással.

Célunk, hogy bárkinek, aki magas szinten képzeli el a kávéztatást, maradéktalanul segíthessünk tervei megvalósításában.