Kávék

Laurino Rossi

A történet a 17. századból indult,amikor az első kávé szállítmány érkezett Európába, pontosan Kijevbe. A korai 19. században Trieszt vált a kávé fővárosává. Laurino Rossi nevelkedett ebben a városban és elhatározta,hogy ellátja a környezetét értékes kézműves kávéval, amit a legelső időkben egy vaslapon pörkölt. Megalkotta a receptet különleges szakértelemmel és ez az egyedülálló kézműves kávé az ő eredeti receptjei szerint készült.

 

Le Piantagioni

Szenvedély egy életen át.

Hálásak vagyunk, hogy azt a munkát végezhetjük, amit szenvedéllyel csinálunk már 5 generáció óta.

Ez a szenvedély vezet minket rá, hogy keressük a világon fellelhető legkiválóbb kávékat, ezzel beutazva egyszerre hatalmas országokat és kisebb földeket helyi termelők által gondozva: mindezt azért, hogy rátaláljunk a tökéletes kávéra, és megosszuk az egész világgal.

Piacetto

A Piacetto egy tradicionális kávéértékesítő üzleti háttere és a világ legjobb kávéültetvényeire való rálátása és az olasz Grazziano Chessa sztárbarista szakmai tapasztalata ötvöződik minden csésze Piacetto-ban. Jelmondata az olasz “per la grande giola un piccolo momento” azaz -egy nagy élmény egy kis pillanatban – minden Espresso fogyasztó számára igaz lehet, aki találkozik egy korty Piacetto-val. Nem véletlenül lett nagy, igényes szállodák, szállodaláncok és forgalmas autóutak melletti fogadók elsőszámú kedvencévé.Emellett a Rainforest Alliance pecsétjével óvja az esőerdőket és így bolygónk sérülékeny ökológiai épségét.