Megrendelés és fizetés

A MEGRENDELÉS MENETE:

  1. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba
  2. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát. Az “x” gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát. Mennyiség módosítását a “(+)” és “(-)” gombokkal könnyedén elvégezheti. Ha minden rendben, kattintson a “Megrendelem!” gombra.
  3. Szállítási / Számlázási adatok megadása
  4. Az adatok megadását követően a “Rendelés feladása” gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat.

Ha Ön korábban már vásárolt nálunk, akkor a program az Ön megrendelési adatlapját (szállítási cím, számlázási cím, stb.) megadott adatokkal automatikusan kitölti. Amennyiben még soha nem regisztrálta volna magát oldalunkon, akkor most ezt is megteheti.

Kérjük kísérje figyelemmel levelezését (a regisztrációban megadott e-mail címet), mert e-mailben tartjuk Önnel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a rendelés menetéről, kiszállítás idejéről, vagy a rendelt termék beérkezéséről.

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

Szállítási költség
Magyarország területén 25000 Ft-os vásárlás alatt 1000 Ft.
25 000 Ft feletti vásárlásnál átvállaljuk a szállítási költséget.

Magyarország területén kívülre is szállítunk. A szállítási feltételekről e-mailben kérjen tájékoztatást.

A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 11 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben de.11 óra után történik az legkorábban azt követő napon kerül feldolgozásra.

Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 2 munkanapon belül. A feldolgozás esetleges késedelméért nem vállalunk felelősséget, ugyanakkor e-mailben tájékoztatjuk, ha a megrendelés teljesítése a szokásosnál tovább tart (általában 3 munkanapnál is hosszabb esetben). Amennyiben a termék futárszolgálatnak történő átadása a megrendelés visszaigazolásától számított 5 munkanapot meghaladja, úgy értesítjük. A laurini.hu fenntartja a jogot, hogy akár a már visszaigazolt megrendelés esetén is részben vagy egészben – elálljon a szerződéstől, és visszautasítsa a megrendelés teljesítését.

Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor.

A Webshopunkból megrendelt termékeket az alábbi módon fizetheti ki:

Utánvétes fizetés
A csomag ellenértékét Ön a Futárnak, készpénzben, Forintban adja át a csomag átvételekor. A vételár később nem teljesíthető. A futár nem jogosult Önnek átadni a csomagot, amennyiben Ön a teljes ellenértéket egyidejűleg hiánytalanul nem fizeti meg. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak!