SZOLGÁLTATÁSAINK

Társaságunk az alábbi területeken tevékenykedik, illetve nyújt Önnek teljeskörű szolgáltatást, együttműködési lehetőséget:

Speciális kérés, kérdés esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégánk felkeresi Önt!

KÁVÉ ÉS TEA NAGYKERESKEDÉS

A térség-Észak-Kelet Magyarország garantáltan legnagyobb választékát találja nálunk minőségi szemes kávéból, prémium teákból, és professzionális kávéfőzőkből. Az olyan különlegességek, mint a Jamaica Blue Mountain, vagy a Arabica Ginseng Espresso, vagy a legmagasabb minőségű Althaus és Pure kristálytasakos tea is megtalálható kínálatunkban. Várjuk szeretettel!
KÁVÉFŐZŐ GÉPEK FORGALMAZÁSA

Cégünk a Crem International hivatalos disztributora és szervizpartnere.
A Saeco cég automata kávéfőzőinek széles választéka mellett nálunk megtalálhatja az olasz Nuova Simonelli és a szintén olasz Vibiemme Industries professzionális kávéfőzőit, az országban egyedüliként. Jöjjön, és válasszon kedvére! Nálunk megteheti.

SZERVÍZELÉS, KARBANTARTÁS

Szakszervizünkben garanciális, és garancia időn túli javításokat vállalunk.
Ha nagygenerálról, vagy csak egy egyszerű vízkövezésről van szó, kávéfőzőjét nálunk szakszerű kezelésben részesítjük!
Szervizünkben vállaljuk Saeco kávéfőzőgépek garanciális, és garanciaidőn túli javítását.

Társaságunk a Saeco Heves Megyei Garanciális szervize.
Előzetes egyeztetés esetén a Saeco márkán kívül más márka szervizelése is lehetséges. Vállaljuk ezen kívül professzionális egy, és kétcsoprtos gépek szervizelését, karbantartását a szervizben, és helyszínen is.

SZAKTANÁCSADÁS/OKTATÁS

Szakmai tanácsadás: a helyszínen javaslatot teszünk kávéfőzőgép vásárlásra, elhelyezésre, beüzemelésre, dijmentesen. Igény szerint a termékpalettánkból bemutatót, kóstolót tartunk.

Barista szolgáltatás: szakképzett baristánk a helyszínen vállal igény szerint négyórás, vagy egynapos gyorstréninget, térítés ellenében. Az általunk kávéfőzőgéppel, és kávéval ellátott ügyfeleinknél ez a szolgáltatás ingyenes.

BÉRBEADÁS/LÍZING

Velünk egyszerűen számolhat. Havi szervizátalányért rendelkezésére állunk kávéfőzőink széles választékával! Nincs bérleti díj, kiszállási díj, gépbekötési díj, alkatrész költség, munkadíj! Válasszon bátran! Ügyfeleink elégedettségére talán elég lesz a több, mint háromszázas ügyfélkörük egyre bővülő tábora.


Speciális igények esetén kérjük, keressen fel bennünket!